Stad sjøredningsklubb

– trygg aktivitet i sjøen og i området rundt

Som medlemsorganisasjon er vi avhengige av medlemmer for å få det til å gå rundt. Nedenfor finner du informasjon om hvordan du blir medlem, og på hvilke måter du kan bidra til å redde liv og samtidig gi barna i lokalområdet et større fritidstilbud.

Medlemskap

Du kan være med å forebygge ulykker og redde liv. Stad sjøredningsklubb arbeider for at vi alle skal være TRYGGE I SJØEN. Ved å bli medlem får du tilgang til gratis kurs og informasjon om sjøredning, og du bidrar til å støtte opp om lokalsamfunnet.

Vi tar også imot livsvarig støttemedlemskap. Støttemedlemmer betaler mellom kr. 1000 og kr. 5000. 

Du kan støtte arbeidet Stad sjøredningsklubb gjør via Vipps. Vårt vippsnummer: 663228

Støtt sjøredning på Stad – bli medlem!

Priser pr. år:

Voksen:
kr 250,-
Familie:
 kr 500,-
Ungdom (13–20 år):
kr 150,-
Barn: 50 kr (0–12):
kr 50,-


Våre kurs

SRK tilbyr gratis kurs i sjøredning (surf rescue») til barn og unge i regionen Stad (og gjerne foreldre som ledsagere). Hvert kurs varer til sammen to timer hvor man øver på å bli trygg i bølgene og blir introdusert for livredningsteknikker i brytende bølger. Hver time etterfølges av fri surf for barna med livredder tilstede. Vi stiller med alt utstyr – du stiller med smil og entusiasme (voksne og eldre ungdom må ha med egen våtdrakt eller leie ved en av bygdas surfeskoler).
Etter innledende kurs vil deltakerne gradvis bli introdusert for mer avanserte teknikker, og vi vil gjennomføre konkurranser. Klubben vil også arrangere kurs for erfarne surfere.
Det holdes ingen surfekurs under vinteren.

Bildegalleri

Har du spørsmål om hvordan du kan bidra til tryggere
vannaktivitet, eller ønsker dere å bli medlem? 

Kontakt